Salangen-Nyheter

Legger ned drifta umiddelbart:

Nyt melder oppbud

På bildet: Andreas Utstøl beklager at Nyt Bar og Restaurant nå er konkurs. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sagfjord Drift AS ved Nyt Bar & Restaurant har i dag mandag meldt oppbud/konkurs til tingretten, og drift opphører umiddelbart.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nyt Bar og Restaurant AS starta den 5.november 2008 drifta på Sjøvegan etter en omfattende renovering og ombygging av lokalene i Huset mot havet. - Det ble lagt vekt på høy kvalitet fra A - Å, og vi hadde stor tro på prosjektet. Det viste seg snart at lista på tilbudet var lagt alt for høyt, utgiftene var alt for høye - og når omsetningen fort gikk nedover (etter nyttår 2008/2009) kom vi alvorlig på etterskudd med en gang, sier styreleder Andreas Utstøl til nettavisen.

Måtte kutte i drifta

Utstøl forteller at man begynte å kutte på drifta, justere, og prøve å finne en modell de kunne drive etter. - Det som skjer da er at man kommer i en ond sirkel som er vanskelig å komme ut av: Folk mister tillit til plassen, tilbudet blir dårligere og dårligere, omsetninga blir mindre og mindre. Eierne har underveis skutt inn ny aksjekapital flere ganger, og vi har hatt tro på at vi skulle klare det - men, no e det definitivt over for vår del, sier Andreas Utstøl til nettavisen.

Jobbet for løsninger

Det siste ukene har det vært jobbet intenst med å finne løsninger for å drive Nyt videre. - Inntil fredag kveld hadde vi tro på at vi skulle komme i mål - men vi lykkes ikke med det. Vi ønsker å takke alle kundene som har brukt Nyt, og beklager på det sterkeste at vi ikke fikk dette til, sier en ydmyk Andreas Utstøl.

Jobbes med nye drivere

Utstøl forteller at det jobbes med konkrete løsninger med nye drivere. - Vi håper og tror at Sjøvegan ikke blir uten denne typen tilbud så altfor  lenge. Vil også presisere at dette har ingenting med Garsnes å gjøre. Garsnes er personlig eid av meg - og blir ikke påvirket av denne konkursen, avslutter Andreas Utstøl.

ANNONSE
Annonse