Salangen-Nyheter

Salangsverket Marina utbedrer:

Nytt båtutsett klart

Slik så det ut da båtutsettet ved Salangsverket ble støpt. FOTO: LILL-EVA JENSSEN.

SALANGSVERKET: Nå står endelig det nye båtutsettet til Salangsverket Marina klart. Båtutsettet har lenge vært i dårlig forfatning. Det var på høy tid at det ble utbedret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangsverket Marina har nå fått helt nytt båtutsett. Leder for Salangsverket Marina, Harald Hardersen forteller at selv om det kun er omlag femti båtplasser i marinaen, er det cirka dobbelt så mange som benytter seg av båtutsettet. - Vi selger nøkkelkort til bommen som alle som vil kan kjøpe, og årlig har vi cirka hundre båteiere som benytter seg av tilbudet. Det er av disse pengene at vi har hatt råd å fornye båtutsettet, forteller Hardersen til nettavisen.

Her måtte entreprenørene i JM Jensen Maskin AS passe på å få jobben gjort mens det var lavvann. Her kuttes armeringsmatter. FOTO: LILL-EVA JENSSEN.

Endelig klar til bruk

Det var JM Jensen Maskin AS som hadde oppdraget, og Harald Hardersen er svært fornøyd med arbeidet deres. - De gjorde et kjempefint arbeid her, de gjorde ferdig støypingen på en dag, og nå er den klar til bruk. Den har en grei vinkel som er passelig for alle typer båter både på flo og fjære, den kunne sikkert vært litt brattere, men vi er veldig fornøyd med entreprenøren, sier leder for Salangsverket Marina, Harald Hardersen til nettavisen.