Salangen-Nyheter

Salangen kommunale kino:

Nytt billettsystem

Kurt Jan Kvernmo minner om at det er fortsatt mulig å kjøpe biletter i inngangsdøra. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Fra og med fredag 3.mars 2017 vil du som kinopublikum på Salangen kommunale kino kunne kjøpe billetter til forestillingene på internett. MobiCom AS med filial på Finnsnes, er firmaet som har levert det nye digitale systemet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Inne på Salangen kommunes hjemmeside kan besøkende få opp alle kinoforestillingene. Kultursjefen Kurt Jan Kvernmo kan meddele at nå kan man vil det ikke bare bli enklere, men også mer sikkert med å skaffe seg de beste sitteplassene. - Nå kan du sikre ditt favorittsete ved å velge dette i kjøpsprosessen før du går til betaling, og det er viktig å påpeke at muligheten til å velge sete selv er kun mulig ved forhåndskjøp på internett, deler Kvernmo til nettavisen.

Kurt Jan Kvernmo ønsker alle velkommen til Salangen Kino. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ta med biletten

Kvernmo sier at det er viktig å skrive ut billetten med strekkode som medbringes til døra, som adgangsbillett til gjeldende forestilling, eller åpne billetten på smarttelefonen og zoom inn på strekkoden når du kommer til døren. - Her blir billetten skannet, og du kan oppleve filmen i gode stoler med gode bilder og lyd, sier Kvenmo avsluttende. De nye billettprisene på Salangen kommunale kino har økt til 110,- for voksne og 80,- for barn. Prisene er gjeldende fra og med 01. mars 2017.