Salangen-Nyheter

41. utgaven er kommet ut:

Nytt Lavangsminne

Årboka inkludere både stort og smått som har skjedd de siste årene. FOTO: ALEKSANDER WALØR

TENNEVOLL: Et av Troms eldste årbøker er nå lagt ut på salg. Krambuvika Bygdemuseumslag har publisert den 41. årgangen av Lavangsminne som har fokus på personer, arbeidsliv og sosiale og kulturelle hendelser fra Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I boka kan man lese om hendelser hentet i fra Lavangen kommune og om personer som har gjort seg kjent. Det er ikke bare snakk om nylige hendelser, for årboka er også proppet full av hendelser fra fortiden. Blant annet kan du lese om læreren Ole Johannesen og hans arbeid i Lavangen gjennom livet hans. Videre kan man få med seg samiske stedsnavn i Lavangen og flere innlegg om de kulturelle opplevelsene folk kunne få i løpet av de siste årene, inkludert i år.

I årboka er det også inkludert flere diktsamlinger med flotte bilder som passer til innholdet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Bilder forteller mer

Innholdet og fortellingene alle kan lese om i årboka er støttet opp av vakre bilder, og i forordrene på første side er det beskrevet at forfatterne har prøvd å følge opp innholdet i artiklene med gode bilder, og at med dagens moderne utstyr kan ofte et godt bilde fortelle mer enn teksten alene. Boka er beriket med utrolig mange flotte bilder som både faste og nye lesere kan sette stor pris på.

Ønsker du å få lest igjennom årboka kan den kjøpes på Spar Tennevoll, eller dersom du ønsker å få den tilsendt pr. post, kan du ta kontakt med Krambuvika Bygdemuseum v/ Harold Jenssen på e-post: harold.jenssen@outlook.com