Salangen-Nyheter

Renovering på Synsam:

Nytt løft i butikken

Synsam blir å opprettholde den gode servicen i løpet av byggeperioden. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Inne på Strandsenteret pågår det renoveringen inne i Synsams lokaler. - Alle Synsam butikkene i Norge skal oppgraderes med nytt design, sier daglig leder Line Kristoffersen fornøyd.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Alle Synsam butikkene i Norge skal oppgradere butikkene med nytt og spennende design. Det inkluderes også Synsam inne i Strandsenteret på Sjøvegan som for øyeblikket gjennomgår riving og bygging av lokalets innredning. - Nå er det vår tur å få nytt design. Det nye designet skal gjøre det enklere for kundene å orientere seg til innfatninger avhengig av pris og livsstil, forklarer Line Kristoffersen på Drecker Optikk Synsam på Sjøvegan. Dette vil bety at det skal gjøre det mye enklere for kundene å finne nøyaktig de brillene de trenger.

Under byggeperioden er innfatningene plassert på bordet i lokalet. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Friskt løft

Selv om det er mye aktivitet inne i butikken sier Line at det ikke vil påvirke åpningstiden eller servicen. - Vi kjører som normalt, men vi har gjort en midlertidig løsning med å legge alle innfatningene på bordet, sier Line videre til nettavisen. Hun forteller at hun er usikker på når sist lokalene ble renovert, men hun ser frem til et å få et friskt løft. - Butikken vår var fin som den var, men det blir godt å få kunne få et nytt utseende, sier hun avsluttende til nettavisen. Det er planlagt at renoveringen vil være ferdig 10. februar og da sier Line at de vil servere kake til de som kommer innom.

ANNONSE
Annonse