Salangen-Nyheter

Midt-Troms Golfklubb merker:

Økende interesse for golf

Torsdag, 1.juni inviterer Midt-Troms Golfklubb til åpent informasjonsmøte. FOTO: MIDT-TROMS GOLFKLUBB.

NEDRE BARDU/SJØVEGAN: Midt-Troms Golfklubb inviterer til åpent informasjonsmøte på Kåre på Kaia, torsdag 1. juni. Formålet med møtet er å fortelle blant annet hva det innebærer å spille golf.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2017 kl 00:00

Golf er en sport som blir stadig mer utbrett, og vår region er ingen unntak. Midt-Troms Golfklubb har neste to hundre medlemmer, og et flott anlegg i Nedre Bardu. Nå kommer representanter fra klubben hit til Sjøvegan for å holde et åpent informasjonsmøte om sporten. - Det er mange som ikke er klar over hva det innebærer å spille golf aktivt, i den anledning tenkte vi å besøke Salangen og invitere til et møte hvor representanter fra klubben vår forteller om hva det å spille golf går ut på, i tillegg til å informere om klubben vår og det flotte anlegget vårt, forteller leder for markedskomiteen til Midt-Troms Golfklubb, Bjørnar Uteng.

Må ha kurs

For at man skal kunne spille golf må man ha gjennomført et kurs på mellom 15 til 18 timer, når man har fullført kurset blir man regnet som kvalifisert og man får et digitalt golfkort som man kan bruke for å spille på de fleste baner i verden. - I vår klubb kan alle som vil delta på kurset, og etter fullført kurs velger de selv om de vil fortsette eller ikke. Vil de ikke fortsette betaler de ikke noe, men da er ikke kurset heller gyldig, om de vil fortsette, betaler de 2500 kroner som inkluderer kursavgift, årskontingent i klubben og fritt spill på banen første sesong, sier Uteng i intervju med nettavisen.

Økende interesse for golf

Bjørnar forteller at Midt-Troms Golfklubb i dag har nærmere to hundre medlemmer, men haren målsatsing på å nå fire hundre medlemmer i løpet av en tiårsperiode. - Golf er en fantastisk flott aktivitet av flere grunner, for det første får man trim, om man tar en 9-hulls runde går man mellom 6 og 7 kilometer, i tillegg til det sosiale samværet. Jeg oppfordrer alle som er nysgjerrige til å ta turen til Kåre på Kaia den første juni. Møtet begynner klokken 19:00 og alle er hjertelig velkommen, avslutter Bjørnar Uteng.