Salangen-Nyheter

Lavangen bibliotek med ny nettside:

Øker bibliotek- tjenester

Gjennom den nye nettsiden kan du fornye, reservere og bestille bøker. Uten å forlate hjemmet.

TENNEVOLL: Lavangen bibliotek har fått en egen nettside som skal gjøre det enklere for innbyggerne å fornye, reservere og bestille bøker. - En måned går fort, og det er ikke alle som er ferdig med det de har lånt. Nå kan man fornye lånet sitt på nettet, sier Anne Strømmesen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Lavangen bibliotek, inkludert et stort antall folkebibliotek i Troms har fått nye og brukervennlige nettsider. Gjennom et prosjekt av Troms fylkesbibliotek, i samarbeid med folkebibliotekene i fylket og med Webløft har det blitt utviklet nye nettsider som skal gi innbyggerne lett tilgang til bibliotekets tjenester, både fysisk og digitalt. - Det er Troms fylke som har vært pådrivere for å få dette gjennomført, sier biblioteksjef i Lavangen, Anne Strømmesen til nettavisen.

Nettside for alle

Strømmesen kommenterer at nettsiden er brukervennlig, slik at biblioteket selv kan tilpasse innholdet til sitt bibliotek, og samtidig dra nytte av felles innhold og inspirasjon. - Dette er en løsning som alle kan nyte godt av. Blant annet deles bokanbefalinger og arrangementskalender med restene av bibliotekene slik at besøkende kan orientere seg også regionalt, og ikke bare lokalt, sier Strømmesen til nettavisen. Strømmesen nevner avslutningsvis at hun håper på at besøkende synes at dette skal bli lettere. Se nettsidene her til

Lavangen Bibliotek.