Salangen-Nyheter

Arrangørene er strålende fornøyd:

Oktober-festen i september ble suksess!

Salangen Musikkforening skapte den perfekte rammen rundt oktoberfesten i september på Mazhar Mathus lørdag kveld, da de fremførte storband reportoar. Foto: Ellen Lise Woll

Lørdag kveld arrangerte Salangen Musikkforening og Mazhar Mathus på Sjøvegan en skikkelig oktoberfest i september. Kvelden ble en gedigen suksess!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2022 kl 11:34

Dette er tredje året på at en slik fest arrangeres av Salangen Musikkforening og arrangørene av "Livate daga" i Salangen.

I år skulle egentlig festen være i Salangshallen, men på grunn av lav påmelding i starten valgte arrangøren og flytte hele arrangementet ned til Mazhar Mathus i Sjøvegan-sentrum, som også gjorde arrangementet mer intimt. Det skulle vise seg å ikke være en så dum ide.

Lokalet fyltes opp i løpet av kvelden med glade mennesker som ville markere høsten og spise pølse og drikke gode drinker.

- Det var en stor suksess for oss!. Vi solgte 80 biletter og med musikerne i musikkforeninga var det 100 personer, vi kunne ha solgt mange flere men vi hadde ikke plass. Jeg og de andre medarrangørene er kjempefornøyd, sier innehaver av Mazhar Mathus, Mazhar Iqbal til nettavisen.

Storband- toner

Salangen Musikkforening hadde i forkant av arrangementet lørdag øvd inn et reportoar som gikk på storband- musikk. Det ble godt mottatt av folk som kom på festen. Det ekstra morsomme, og som begynner og bli en trend på disse høstfestene, er at festdeltakerne også ikler seg drakter/kostymer som stammer fra den opprinnelige og tradisjonsrike oktober-festen i Tyskland.

- Det var virkelig folk i alle aldere. De unge kom i tyrollerantrekk og alle storkoste seg, så dette tar vi med oss som positivt for neste års planlegging, sier Ellen Lise Woll i arrangementskomiteen.