Salangen-Nyheter

Samles igjen etter mange år:

Oldboys skal mimre

Einar Harald Wold ser virkelig fram til oldboys- festen som skal være den 6.oktober på Idrettsheia. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Det blir nok garantert mange gode fotballhistorier og mange analyser av tidligere kamper når SIFs Old-boys fotballag igjennom tidene skal samles til mimrefest. - Jeg ser virkelig fram til dette, sier tidligere spiller Einar-Harald Wold (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har vært jobbet lenge, og mye planlegging har vært lagt ned i forbindelse med mimre-festen for old-boysene til SIF Fotball igjennom tidene. Lørdag 6.oktober skal alle sammen møtes til fest på klubbhuset på Idrettsheia. - Jeg tror dette blir kjempeartig. Det kommer nok garantert til å bli mye latter og mange gode historier når vi kommer sammen, sier tidligere old-boys spiller, Einar-Harald Wold til nettavisen.

Kommer

Alle som har spilt old-boysfotball i Salangen er velkommen på festen, sammen med sine ektefeller/samboere denne kvelden. - Vi har begynt påmeldingen til festen nå, og satt påmeldingsfrist innen tirsdag 25.september, sier Einar-Harald som ilag med tre andre tidligere old-boysspillere arrangerer festen. Det hele starter på Idrettsheia lørdag 6.oktober klokken 13.00. Da vil alle de tidligere spillerne følge a-kampen som SIF spiller mot Lyngen/Karnes. - Vi planlegger å lage noe show i pausen på kampen, der vi kommer til å invitere alle old-boysspillerne til å være med i straffesparkkonkurransen foran tribunen, sier Einar- Harald og ler godt.

Middag og hygge

Senere på kvelden klokken 18.00 møtes alle på klubbhuset til mat og hygge til ut i de små timer. - Det blir en uformell kveld med prat, taler, historier, musikk, dans og litt konkurranser. Det koster kroner 200,- pr. person som melder seg på til festen. Da er varm mat, kaffe og kaker inkludert. Drikke må man ta med selv, sier Einar- Harald og humrer for seg selv. De som vil melde seg på mimre- festen kan ringe Einar-Harald på telefon 913 32 609 eller Odd Lomås på tlf. 959 32 639 for mer informasjon.