Salangen-Nyheter

Folkeavstemming:

Om Salangens fremtid

Sigrun W. Prestbakmo oppfordrer folk om å lese seg opp før de stemmer. FOTO: PER ASBJRØN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Nå foregår valget angående kommunereformen og alternativene er klare. Skal Salangen stå alene, eller fri til Bardu og Dyrøy? - Jeg oppfordrer folk om å sette seg inn i de ulike alternativene før folkeavstemningen, sier ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Søndag 29. mai og mandag 30. mai er det den store valgdagen for folkeavstemningen i Salangen kommune. Stemmegivningen foregår på det nye kommunehuset i Strandveien. For å kunne stemme ved den rådgivende folkeavstemningen om kommunesammenslåing må du stå i manntallet i Salangen kommune. - Nå star vi med to alternativer, et med å stå alene, eller det andre alternativet som er en sammenslåing mellom Bardu og Dyrøy. Nå er det opp til hver enkelte å vurdere om det er viktig å stille opp til valg. Det er vanskelig å se inn i glasskulen og si at slik blir det om man velger den løsningen, eller slik blir det om du velger den andre løsningen, sier ordføreren i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo til nettavisen.

Stemmeavgivning

Tid og sted for stemmegivning i Salangen kommune vil foregå på alle hverdager fra kl. 09.00-15.00. Søndag 29. mai kl. 16.00-20.00 og Mandag 30. mai kl. 09.00-19.00.

Ta med legitimasjon når du møter fram for å stemme.

10 spørsmål og svar: Salangen kommune - alene eller sammen med andre?