Salangen-Nyheter

Tragisk hendelse i Lavangen lørdag

Omkom etter ulykke

En mann i 80-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Lavangen lørdag formiddag. Politiet etterforsker hendelsen i ettertid. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Politi, brannvesen og ambulanse rykket lørdag ved 12:14-tiden ut til en trafikkulykke ved Skavmodalveien i Lavangen. Der hadde føreren av en personbil kjørt av veien. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ikke skader

I følge operasjonsleder ved Troms Politidistrikt, Per Arve Aas skal ikke bilen ha pådratt seg noen materielle skader av stor grad. Det var heller ingen andre biler innvolvert i hendelsen.

- Føreren er skadet, og det drives nå førstehjelp av helsepersonell på stedet. Årsaken til ulykken er ukjent, sier operasjonsleder Aas.

Omkom i hendelse

Politiet kunne ved 14:30-tiden lørdaf fortelle at det var en mannlig fører i 80-årene som kjørte bilen. Mannen er nå bekreftet omkommet i forbindelse med trafikkulykken.

Bilen kjørte ut av vegen på motsatt side av eget kjørefelt. Årsaken til dette er ukjent og vil bli forsøkt klarlagt gjennom undersøkelser og etterforskning av politiet. De etterlatte av mannen er varslet om ulykken og dødsfallet, og samtykker at dette blir offentliggjort.

ANNONSE
Annonse