Salangen-Nyheter

Trenger flere stemmer:

Ønsker å bli oppdaget

Ove-Fredrik Brattli fremfører sangen "Everyday" av Buddy Holly.

SJØVEGAN: Ove-Fredrik Brattli har meldt seg på konkurransen The Stream med å spille sangen "Everyday" av Buddy Holly. For å komme videre i konkurransen trenger han flere til å dele videoen videre med andre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

The Stream er en ny musikkonkurranse som TV2 står bak, der nye artister skal oppdages på den moderne og virkelige måten. Nemlig via internett og gjennom sosiale medier. I stedet for å møte opp på audition legger deltakere ut et klipp på nettet der de fremfører.  Ove-Fredrik Brattli er salangsværing, men bor nå i Harstad. Han har meldt seg på konkurransen. - Jeg har vel alltid vært interessert i musikk og drevet med det i noen år nå. Etterhvert har jeg prøvd å spille på gitar og interessen har vokst siden, forteller Brattli til nettavisen

.

Trenger hjelp

De 100 mest streamede artistene på nettsiden vil bli invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utsilinger signerer plateselskapene sine favoritter. Brattli forteller at han trenger flere til å like sangen hans for å kunne komme til toppen. - Jeg er ikke sikker på hvor jeg ligger i konkurransen nå, men jeg vet at jeg ikke er i nærheten av topp 100, så jeg trenger all den hjelp jeg kan få. Så folk må bare se og dele videoen videre, avslutter Brattli til nettavisen.

Se Brattlis fremføring her...

ANNONSE
Annonse