Annonse
Salangen-Nyheter

Novemberfilm på besøk hos nettavisen:

Ønsker å fortelle historien

Kameramann Tomas Myklebost og produsent Vidar Lien Amundsen er produsent i Novemberfilm. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Kameramann Tomas Myklebost og produsent Vidar Lien Amundsen er produsent i Novemberfilm. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Vidar Lien Amundsen er produsent i Novemberfilm som står bak blant annet Insider- seriene, Oslo Brenner og Hundepatruljen, han har vært på besøk i Salangen sammen med kameramann Tomas Myklebost.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I forbindelse med den offisielle åpningen av MIKI-senteret sist torsdag tok film- og tv produksjon selskapet Novemberfilm turen opp til Salangen for å filme begivenheten ettersom de samler inn materialer til en fremtidig produksjon som omhandler historien til Salangen-Nyheter som de håper vil bli vist på tv etter hvert. Etter at de hadde tilbrakt natten ved Elvelund Camping kom produsent Vidar Lien Amundsen og kameramann Tomas Myklebost innom Salangen-Nyheters lokaler for å få et nærmere innblikk i nettavisen.

Mye research

Novemberfilm er et godt etablert produksjon selskap med flere suksessproduksjoner som blant annet dokumentarseriene Insider og Oslo brenner. Produsent Vidar Lien Amundsen forteller at seriene byr på en rekke utfordringer og mye strategisk forarbeid for å kunne opprettholde interessen i seriene. - I Insider- seriene gjør vi veldig mye research, og det handler veldig mye om tillit når man skal møte objektene som tilhører undergrunnsmiljøer, i for eksempel Hundepatruljen eller Oslo Brenner handler det veldig mye om å være tålmodig, forteller produsenten.

Novemberfilm i aksjon utenfor Salangen-Nyheters lokaler. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Nyskjerrig av natur

Å være produsent i Novemberfilm forteller Amundsen er en variert men spennende hverdag, og går på alt i fra administrasjon og tilrettelegging til å steppe inn for å rekke dead-linen. - Det er mange varierte oppgaver, i tillegg til at man har et enormt ansvar, men samtidig så elsker jeg dette ansvaret, forteller Vidar. Han er også veldig nysgjerrig av natur, noe som er en stor fordel når man er dokumentarskaper.

Annonse