Annonse
Salangen-Nyheter

Ibestad tyvstarter Krafttak mot Kreft:

Ønsker å skape blest

Leder i Ibestad frivilligsentral, Geir-Arne Ekman.

Leder i Ibestad frivilligsentral, Geir-Arne Ekman.

HAMNVIK: Frivilligsentralen på Ibestad har satt opp til flere arrangementer i fra søndag 4. mars og frem til 17 mars i anledning Krafttak mot Kreft hvor tema i år er seneskader som følger av kreftbehandling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På Ibestad tyvstarter Frivilligsentralen årets innsamlingsaksjon Krafttak mot Kreft allerede på søndag. Da er det lagt opp til konsert på kulturhuset med kafé hvor mange lokale talenter både unge og voksne skal være med å delta på. Leder i Ibestad frivilligsentral, Geir-Arne Ekman forteller at konserten som forøvrig starter klokken 17:00 vil ha flere lokale innslag, blant annet med flere ungdommer som også skal delta på UKM.

Fortellerkveld på tirsdag

Så legges det opp til at på tirsdag 6. mars skal det avholdes en fortellerkveld hvor hvem som helst kan komme å fortelle historier. – Slike fortellerkvelder har vi hatt før, og det har vært ganske populært. Så har vi også frivilligkafeen som avholdes hver onsdag på Andørja, og hver fredag i Hamnvik, hvor inntektene vil gå til innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft, som i år har tema seneskade som følger av kreftbehandling, opplyser leder i Ibestad frivilligsentral, Geir-Arne Ekman til nettavisen.

Søker flere bøssebærere

Det er i denne forbindelse opprettet en lokal arrangementskomité som består av Geir-Arne og tre andre ildsjeler. De jobber også med noen andre mindre arrangementer i løpet av innsamlingsperioden, men Ekman forteller at alt enda ikke er avklart. – Det er enda litt som gjenstår, men vi vil legge ut på facebooksiden vår fortløpende hvilke aktiviteter som vil komme. Vi søker også etter bøssebærere, så jeg oppfordrer alle som ønsker å være med å bidra om å ta kontakt med frivilligsentralen, oppfordrer Geir-Arne Ekman avslutningsvis.

Annonse