Salangen-Nyheter

Oppfordrer til å sende inn forslag

Ønsker forslag til Kulturprisen 2022

Kultursjef Kurt Jan Kvernmo forteller at Salangen kommuner ønsker forslag på kandidater til å vinne kulturprisen.  ARKIVFOTO: TINA HANSEN

Kultursjef Kurt Jan Kvernmo forteller at Salangen kommuner ønsker forslag på kandidater til å vinne kulturprisen. ARKIVFOTO: TINA HANSEN

Det nærmer seg fristen for å sende inn forlag til hvem som bør inne Kulturprisen i år. I år deles prisen ut for 44.gang i rekken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I denne forbindelse ønsker kommunen forslag til egnede kandidater til å vinne prisen.

- Vi har gjort det sånn at det er publikum som foreslår kandidater til prisen hvert år. Vi prøver å innehente kandidater. Det er levekårsutvalget som bestemmer. Derfor er det viktig å markedsføre at nå er det tiden for å finne kandidater, sier kultursjef Kurt Jan Kvernmo.

Alle kan komme med forslag, opplyser han.

- Det er ikke bare personer som kan kommer med forslag. Foreninger i tillegg til lag og styrer kan også komme med forslag. Alle kan foreslå, sier han.

Fristen for å levere forslag er den 10. mai. Deretter venter noen uker med søknadsbehandling før en vinner vil bli valgt.

- I søknadene vil vi ha navn på forslaget og en begrunnelse. Dette må leveres skriftlig, sier han.

Han forklarer hva begrepet kultur, i denne sammenhengen, har å si for hvem du kan nominere til Kulturprisen.

- Det omhegner all aktivitet, idrett, sang og musikk og uansett hva du driver med som er hobby/frivillig, forklarer han.

Annonse