Salangen-Nyheter

Astafjord Vekst:

Ønsker sponsorsøknader

Administrasjonsleder ved Astafjord Vekst AS, Camilla Reite  ønsker gjerne oppmerksomhet rundt muligheten for lag og foreninger å søke om sponsormidler hos dem nå fram til 1. september. FOTO: HANS ERIK BØRVE

Administrasjonsleder ved Astafjord Vekst AS, Camilla Reite ønsker gjerne oppmerksomhet rundt muligheten for lag og foreninger å søke om sponsormidler hos dem nå fram til 1. september. FOTO: HANS ERIK BØRVE

TENNEVOLL: Da er tiden inne for lag og foreninger som vil søke sponsormidler klar. Vil ditt lag eller forening ha tilskudd til noe, er det nå tid for å sende søknad til Astafjord Vekst.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Astafjord Vekst AS ønsker å minne alle på at det er nå mulig å sende inn søknad om sponsormidler. Det er ikke lenge igjen til søknadsfristen er over, som er satt til 1.september i år. Astafjord Vekst AS bekrefter ovenfor nettavisen at søknader fra Lavangen, Salangen, Dyrøy og Gratangen kommune blir satt høyst på prioriteringslisten. - Astafjord Vekst AS setter årlig av midler til «Trivsel, utvikling og vekst», og det er vår visjon at de prosjektene som mottar støtten skal gjenspeiles i akkurat disse stikkordene. Samtidig er det ønskelig at prosjektene også fremmer sosial rettferdighet, sier administrasjonsleder i Astafjord Vekst AS, Camilla Reite til nettavisen. Allerede i dag sponsor Astafjord Vekst blant annet NMK Dyrøy.

Hovedkategoriene for søknadene er innenfor idrett og kultur, og for nærmere informasjon om søknaden, gå inn på Astafjord Vekst AS sine hjemmesider. Den finner du her.

Annonse