Annonse
Salangen-Nyheter

VG-lista til Sjøvegan:

Opp til innbyggerne nå

Sigrun Prestbakmo (t.v.) og Tone Jensen Steinsund vil prøve sitt beste for å få VG-Lista til Sjøvegan. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Sigrun Prestbakmo (t.v.) og Tone Jensen Steinsund vil prøve sitt beste for å få VG-Lista til Sjøvegan. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Sommeren 2016 skal VG ta med seg VG-lista til én ekstra by. Sjøvegan er kvalifisert som et potensielt sted, og nå har salangsværinger tre uker på å overbevise juryen at Sjøvegan er det riktige stedet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Sommeren 2016 gir VG muligheten å få VG-lista til ditt sted. Alle kommuner med en Extra-butikk er kvalivisert til å delta i konkurransen. Det er 118 kommuner i Norge med en Extra-btuikk, og Salangen er en av dem. Salangsværinger har derfor tre uker på å overbevise juryen, med engasjement og kreativitet, at Sjøvegan er det riktige stedet. Ordføreren har allerde noen planer. - Formannskapet skal ha møte i dag, og jeg vurderte om vi skulle ta opp en video hvor vi inviterer VG-lista til Sjøvegan. For å bli valgt ut må vi innbyggerne, lag og foreninger, og alle de som er interessert å få VG-lista på Sjøvegan, virkelig være vill, gal, energisk og engajsert for å få dette til. Om man ønsker VG-lista til Sjøvegan er det nå man har sjansen, sier ordfører i Salangen kommune, Sigrun W. Prestbakmo.

- Ingentin å tape

For å kunne overbevise juryen må flest mulig benytte seg av en egen hashtag for Sjøvegan, hashtaggen er

#extravglistatilsjøvegan

. Alle bilder på instagram som bruker hashtaggen teller med. Tone Jensen Steinsund ved Maxi Pyroteam sier det ville vært artig om flest mulig innbyggere klarte å samles på ett sted for å ønske VG-lista til Sjøvegan. - Det hadde vært fantastisk. Om vi fikk arrangementet opp hit trur jeg vi måtte ha fått laget et spektakulært fyrverkeri, sier Steinsund til nettavisen. - Vi har ingenting å tape annet enn at vi har laget litt morroheter, avslutter Sigrun Prestbakmo.

Annonse