Annonse
Salangen-Nyheter

Vil følge teknologien:

Oppdaterte nettsiden

TENNEVOLL: Fjellkysten Gjestehus oppdaterte nettsidene sine for 7 år siden. Mye av grunnen til den nye nettsiden er at teknologien har gått videre og de trengte tilgjengelighet for mobil.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

For syv år siden brukte 10% av Fjellkysten Gjestehus sine besøkende på nettsiden mobil. Nå er det ti år siden de oppdaterte nettsiden sin sist, og har over 50% som bruker mobiltelefon på nettsiden deres.

Den nye nettsiden er tilrettelagt for dagens teknologi, og ikke minst blitt mobilvennlig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tor Lyngmo, daglig leder hos Fjellkysten Gjestehus liker den nye nettsiden. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

– Innholdet er det samme, men vi har gjort om på designet og det teknologiske, vi såg at vi måtte kunne presentere oss selv på en mer moderne måte, sier Lyngmo til Salangen Nyheter.

Han informerer i intervjuet at endringer blir å skje. – Det blir nok gjort småendringer i ordlyd, tekst og egentlig bare små finjusteringer. For han er det viktig at nettsiden deres har en egenart, og et særpreg. De skal vise at dette ikke er hvilken som helst hjemmeside.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Slik ser en liten del av forsiden på nettsiden til Fjellkysten Gjestehus ut. SKJERMDUMP: WWW.FJELLKYSTEN.NO

Facebook-følgerne til Fjellkysten skryter av den nye nettsiden, og er godt fornøyd med at de er blitt mobilvennlige. Lyngmo gleder seg til han får høre flere tilbakemeldinger.

Annonse