Annonse
Salangen-Nyheter

Astafjord Vekst:

Oppdaterte nettsider

På nettsiden kan du enkelt navigere deg gjennom de ulike varer og tjenester Astafjord Vekst tilbyr.

På nettsiden kan du enkelt navigere deg gjennom de ulike varer og tjenester Astafjord Vekst tilbyr.

TENNEVOLL: Rett etter nyttår kom Astafjord Vekst ut med helt nytt design på sin nettside. - Dette er en videreutvikling av de nettsidene vi har hatt tidligere, forteller daglig leder John Kenneth Overgård.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Deres nye hjemmeside virker dynamisk gjennomført og med en bedre og mer oppdatert informasjon om alt som inngår i Astafjord Vekst. - Vi har tidligere fått tilbakemelding fra kunder som har opplevd at de savnet noe informasjon, sier Overgård. I tillegg til nytt design og mer informasjon har de også fått tatt proffe bilder, av menneskene som jobber der og de arbeidsoppgavene de har. Formålet med hjemmesiden er først og fremst å informere på tre områder:

- Nå aktuelle arbeidssøkere som ønsker arbeid.

- Nå aktuelle arbeidsgivere som ønsker folk i arbeid.

- Å informere publikum ellers om deres tilbud av varer og tjenester.

Mange ansatte, stor målgruppe

Astafjord Vekst består tilsammen av over nitti ansatte, hvorav cirka 20 av dem jobber eksternt for andre bedrifter. Av bedrifter som samarbeider med Astafjord Vekst om utplassering av deltakere kan Overgård nevne blant annet Fjellkysten gjestehus, Salangen idrettsforening og Bjerkvik Hotell, men han forteller også at de har hatt mennesker utplassert i Sørreisa, Bardu, Salangen, Lavangen og Gratangen. For en stund tilbake hadde vi folk så langt unna som i Kvæfjord, sier daglig leder i Astafjord Vekst i intervju med nettavisen. - Vi ønsker å ha et nært forhold til det lokale næringslivet, ettersom vi hele tiden jobber med å dekke behovet for relevante arbeidsplasser for våre deltakere, sier Overgård.

Mange varer og tjenester

De har et bredt utvalg av varer og tjenester å tilby sine kunder, John Kenneth forteller at de for tiden får mange henvendelser fra kunder som ønsker strøsand eller ved. - Nå i kuldeperiodene så ringer de å etterspør ved, mens når mildværet setter inn så er det strøsand de vil ha, sier han skøyende.

Viktig å formidle

Astafjord Vekst er en stor bedrift med mange ansatte fordelt på flere avdelinger, som tilbyr mye forskjellig til en stor målgruppe. - Det er viktig å fremheve og formidle vårt utvalg, våre varer og tjenester og ha en så dekkende informasjon som mulig om alt dette. Vi har ikke vært helt fornøyd med vår hjemmeside før nå, men vi kommer til å jobbe kontinuerlig med å oppgradere og forbedre den nye siden vår, avslutter daglig leder ved Astafjord Vekst, John Kenneth Overgård.

Annonse