Annonse
Salangen-Nyheter

Ordfører Wiggen Prestbakmo:

- Oppfordrer til støtte

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo oppfordrer til støtte foran helgas tv-aksjon. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo oppfordrer til støtte foran helgas tv-aksjon. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo har med seg formannskapet i Salangen når hun nå oppfordrer det lokale næringslivet til å bli med på årets giverstafett i forbindelse med TV-aksjonen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Førstkommende søndag går tv-aksjonen av stabelen. I Salangen mobiliseres det også til innsamlingsaksjon. Nå har formannskapet og ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo mobilisert foran helgas innsamling. - Det er nå straks tid for årets TV-aksjon, i år går inntekten til Kirkens bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn; «Mindre alene sammen». Formannskapet i Salangen oppfordrer det lokale næringslivet til å bli med på årets giverstafett, og dere kan bidra på følgende måte: gå inn på Giverstafett.no, registrer bidrag der og få tilsendt faktura, sier Wiggen Prestbakmo i en sms til nettavisen.

«Mindre alene sammen»

Kirkens Bymisjon har valgt aksjonsnavnet «Mindre alene sammen» for TV-aksjonen i NRK i 2018. Mottoet er «Et møtested kan endre liv. Flere møter kan endre et helt samfunn». Lederen i Innsamlingsrådet som bestyrer TV-aksjonen i NRK, Erik Samuelsen, er fornøyd med at de valgte å gå for Kirkens Bymisjon sin søknad. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen fulgte Innsamlingsrådets innstilling om å gi TV-aksjonen i NRK for 2018 til Kirkens Bymisjon. – Dette vil være en TV-aksjon som støtter de svakeste og de som blir stående utenfor i samfunnet vårt. Dette gjelder blant andre de som er fattige og de som mangler et sted å bo, sa Eriksen etter å ha gitt TV-aksjonen til Kirkens Bymisjon.

Annonse