Salangen-Nyheter

Kortreist mat:

Oppfyller en lang drøm

Finn Hagen oppfyller en lang drøm med å kunne starte sin egen restaurant på Setermoen.

SETERMOEN: Det skal åpnes et nytt biffhus på Setermoen i nyoppussede lokaler der restaurant Roma var tidligere. - Restauranten har norske eiere og vil satse mye på lokal mat!, sier initiativtaker Finn Hagen (bildet) til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I følge planene vil en ny restaurant åpnes den 18. februar på Setermoen, som vil satse på lokal mat. - Vi skal ha litt forskjellig på menyen. Menyen vil bestå av forskjellige fiskeretter, deriblant kveite. Kjøttrettene vil være indrefilet av okse, rein, hjort og villsvin. Vi kommer selvfølgelig også til å servere pastaretter, pizza og burgere for de som måtte ønske det. Vi vil satse mye på lokal mat, sier initiativtaker Finn Hagen til nettavisen.

Vært en lang drøm

Hagen forteller videre at han har vært i restaurant bransjen i tretti år, men det har alltid vært en drøm å kunne drive sitt eget. Med på laget har han en kamerat, sammen besluttet de å nå starte sitt biffhus på Setermoen. - Vi har planer om å få åpnet den 18. februar. Nå har vi drevet og pusset opp og vasket ned tidligere lokaler fra Roma- restaurant. Vi snakker om at her skal det være galant, dette skal være et skikkelig restaurant, avslutter Hagen til nettavisen.