Salangen-Nyheter

Rykker opp til 3.divisjon:

Opprykksjubel for SIF

- Det var helt magisk stemning i garderoben etter seieren i dag, sier Jørn Ivar Kroken til nettavisen.

TROMSØ/SJØVEGAN: Salangen IFs herrelag i 4.divisjon fotball slo søndag ettermiddag Lokomotiv Tromsø 2-3. Dermed var opprykket et faktum!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette var den siste og avgjørende kampen for Salangen denne sesongen. Laget som har vært i 4.divisjon alt for lenge, er nå rykket opp og klar for 3.divisjonspill neste år. Det så lenge ut for at det skulle bli uavgjort kamp i Tromsø, da det var bare noen få minutter igjen av kampen. Men Salangen- spiller Kristoffer Heggelund var ikke enig i det, og sikret det tredje og siste avgjørende målet for Salangen da det var 14 minutter igjen av kampen. 2-3 til Salangen!. Det virket som Lokomotiv Tromsø mistet all kampvilje etter målscoringen til unge Heggelund.

Feiring

Denne søndagen er og blir en stor dag for "gutan" som har kjempet lenge for et opprykk. - Stemninga etter kampen i garderoben var helt magisk!. Dette har vi jobba og kjempa mot i 2 år nå, og vi gleder oss stort til 3.divisjon, sier spiller Jørn Ivar Kroken til nettavisen. Bussen med noen av spillerne er på vei hjem til Salangen søndag ettermiddag. Hjemme i bygda har ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo gått foran som et godt eksempel og heist balkongflagget, til ære for opprykkslaget!.