Salangen-Nyheter

Årlig samarbeidsrenn i Salangen:

Oppstart for onsdagsrenn

Bilde fra i fjor, derfor overholdes ikke smittevern som ikke fantes da. FOTO: ONSDAGSRENN-KOMITÉEN

Onsdag 10. februar starter årets versjon av Telenorkarusellen også kjent som onsdagsrennet i Salangen. Rennet har vært en årlig tradisjon i flere år, og er et samarbeidsrenn mellom Seljeskog IL, ØSIL og SIF Ski.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

May-Elin Kristoffersen som sitter i komitéen til rennet forteller at det de siste årene har vært betydelig færre som har deltatt. I fjor deltok mellom 70 og 80 personer.

– Det har vært en utfordring å rekruttere unge skiløpere, ikke bare i Salangen men i hele landet, sier Kristoffersen. Hun oppfordrer foreldre til å ta med barna for å skape skiglede.

Tidligere har komitéen gått ut med at rennet kun har vært mulig å gjennomføre for de under 19 år. Fredag ble det bekreftet at rennet blir åpent for alle å delta. Derimot så er klubbhusene stengt utenom toalettene. Det blir heller ikke servering av saft.

Påmeldingen skjer over nett og betalingen gjennom Vipps. Dette for å unngå unødig kontakt og kø på stadionene. Mer informasjon finnes på SIF ski sine Facebook-sider.  Det informeres også om tett dialog med kommuneoverlegen for å få gjennomført rennene tryggest mulig.

Telenor sponser premieringen, både ved uthenting av startnummer og etter målgang på siste rennet.