Salangen-Nyheter

Fokus på miljø og gjenbruk førte til nominasjon:

Ordfører overrakte prisen

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo sammen med Dina og Andreas Bay under overrekkelsen av Fylkesmannens Miljøpris som i år gikk til Kåre på Kaia. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I går avla ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo et viktig besøk til Kåre på Kaia for å overrekke Dina og Andreas Bay Miljøprisen 2017 som deles ut hvert år av miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Troms.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I år gikk prisen til kafeen som ligger på Sjøvegan, og drives av Dina og Andreas Bay. Kåre på Kaia er en miljøbevisst bedrift og de legger stort fokus på resirkulering, gjenbruk og miljøet. - Det kom som en stor overraskelse å få Miljøprisen, vi er jo veldig opptatt av de små tingene i hverdagen som er med å forbedre miljøet på kloden, så vel som å forbedre det sosiale miljøet, sier Dina fornøyd.

Miljø og gjenbruk

Eier-paret håper Kåre på Kaia kan være med å motivere folk til å være mer miljøbevisste, dette er noe de reflekterer i lokalet som er prydet med gjenbruksgjenstander, både møblene og de dekorative effektene, som gir kafeen et koselig retro-preg. - Vi er veldig glade i denne stilen, og det skaper en god atmosfære, forteller Dina.

Det var ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo som la inn forslag til Fylkesmannen om Kåre på Kaia til nominasjon av Miljøprisen 2017. Her er Prestbakmo inne på Kåre på Kaia for å overrekke prisen til Dina og Andreas Bay. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

God motivasjon

For kafeen er dette en veldig positiv tilbakemelding på deres innsats. - Først og fremst så er jo Miljøprisen en kjempeflott bekreftelse på at man blir satt pris på for det arbeidet man gjør, og samtidig er det en god motivasjon til å fortsette å gjøre ting bedre, forteller Andreas Bay.