Salangen-Nyheter

ØSIL med nytt banehus!

De har jobbet lenge med banehuset til Øvre Salangen Idrettslag. Nå kan Torgeir Pedersen (bildet) og Oddbjørn Thomassen i firmaet Øvre Salangen Treprodukter se slutten på en lang byggeprosess.Nå er banehuset på plass - til idrettens tjeneste.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Det nye banehuset i Øvre Salangen er kommet på sin respektive plass.


Lenge har det stått et falleferdig banehus ved fotballbanen i Øvre Salangen. Men nå er det slutt på den tiden. Fredag i forrige uke kom det nye banehuset på plass ved fotballbanen. Rundt 70 kvadrat stort, og har en kjøkken/salgs del der pølse og kaffesalget kan foregå.

Plass til utstyr

I banehuset blir det også rom for lagring av tråkkemaskin og annet utstyr som idrettslaget måtte ha. Det har kostet Øvre Salangen Idrettslag rundt 300 000 kroner av egne midler til å få bygget huset. Men idrettslaget har også fått tippemiddler fra Salangen kommune til prosjektet.

Viktig for bygda

Det betyr mye for ei lita grend som Øvre Salangen å få et slikt banehus på plass. - Denne kan vi benytte dersom vi skal ha skiarrangement også, og har muligheter til å montere høytalleranlegg ved det, sier Hilde Anita Nyland i ØSIL ovenfor nettavisen.

Foto: Jon Henrik Larsen