Salangen-Nyheter

Vinterserien på Bardufoss:

ØSIL tok bronse

Smågutter 9-er laget feirer etter å ha sikret seg bronseplass over Bardufoss. FOTO: PRIVAT

BARDUFOSS: Øvre Salangen Idrettslag sine smågutter 7- og 9-er lag kom på bronseplass under vinterserien på Bardufoss.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forrige helg gikk Øvre Salangen Idrettslag av gårde med bronse under finalen i vinterserien på Bardufoss. Det var en heftig og spennende semifinalekamp for smågutter 7- og 9-er laget. - Begge lagene gikk til sluttspillet, og begge hadde en dårlig start som gjorde at de tapte semifinalen. De gjorde likevel en kjempeinnsats for de klarte å sikre seg en tredjeplass, sier trener Odd-Lenard Thomassen ved ØSIL.

Smågutter 7-er laget vant over Harstad som sikret dem bronseplass. FOTO: PRIVAT

Resultater

I semifinalen tapte smågutter 9-er laget mot Finnsnes. Det var en jevn kamp som endte 2-1 til Finnsnes. 9-er laget gjorde deretter en utmerket seier mot Nordreisa som sikret dem tredjeplassen. Smågutter 7-er laget derimot spilte mot Harstad i semifinalen og tapte 4-2. 7-er laget sikret seg også en tredjeplass etter å vinne mot Bardufoss med å skåre det avgjørende målet på 10 sekunders overtid.

Ulrikke Thomassen (t.v.) og Maren Fløtten synes det er gøy å spille blant guttene. FOTO: PRIVAT

Sterke jenter

Det er to jenter som spiller på 7-erlaget, Ulrikke Thomassen og Maren Fløtten, som har spilt sammen med guttene i mange år. - De synes det er gøy å spille blant guttene. De blir tøffe og sterke jenter. De har gitt utrykk for at de trives å være blant guttene, sier Odd-Lenard Thomassen.