Salangen-Nyheter

Frisør er kjempefornøyd:

- Over all forventning!

Lena Lilleng Solvang er utrolig takknemlig og glad for mottakelsen hun har fått fra kunder, etter at hun startet opp frisørsalongen på Sjøvegan før juletider. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Frisør Lena Lilleng Solvang (bildet) startet før jul Salong Lilleng på Sjøvegan. Nå går det så det suser, og Lilleng Solvang har bare hatt 1,5 timer ledig på de tre siste månedene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kundene kommer fra Bjerkvik, Brøstadbotn, Setermoen og selvsagt Sjøvegan. - Det har gått over all forventning, sier en både ydmyk og takknemmelig innehaver av Salong Lilleng, Lena Lilleng Solvang til nettavisen. Hun synes det er fantastisk at hun på de tre siste månedene bare har hatt 1,5 timer ledig som frisør. - Ventelistene har vært veldig lange i perioder, og spesielt før jul, sier Lena. Hun understreker at hun er blitt veldig godt mottatt i Salangen, at det har vært en fryd å kunne starte opp med salongen i bygget som tilhører Åsbakk Elektro.

Gleder seg

Kundene til salongen er i alle aldre, både barn, unge, voksne og eldre. Den blide og fornøyde frisøren forteller at hun ser frem til hver arbeidsdag.- Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb. Jeg møter så mange hyggelige mennesker. Det er bare overveldende og morsomt. Jeg angrer ikke på at jeg startet salongen. Det er en drøm som nå er blitt virkelighet!, avslutter en glad Lena Lilleng Solvang.