Salangen-Nyheter

Selskapet Vakta AS med ny ressurs:

Overvåker via video

På bildet: Daglig leder i Vakta AS på Sjøvegan, Hans Arne Iversen viser fram ett av kameraene selskapet nå kan tilby til overvåkning av områder. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen-firmaet Vakta AS har fått ny sikkerhetspartner i GuardX Security Systems. Nå kan sikkerhetsfirmaet i bygda også tilby overvåking via video. - Vi har fått ansvar for hele Nord Norge med denne gode videoløsningen, sier daglig leder Hans Arne Iversen (bildet) i Vakta AS.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kamerasystemet leveres igjennom selskapet GuardX Security Systems. - Vi i Vakta AS har fått ansvaret for markedet i Nordland, Troms og Finnmark. Dette tredde i kraft 1. januar i 2011, forteller en tydelig stolt daglig leder Hans Arne Iversen til nettavisen.

Flott løsning

Da nettavisens journalist fikk demonstrert systemene var det krystallklare bilder av områder som i dag overvåkes utenfor Salangen. - Dette skreddersys til den enkelte bruker, dette for å optimalisere sikkerheten og forbedre ytelsen. Ved hjelp av intelligente digitale videoløsninger leverer vi sanntids analyse av alle typer eiendommer - utvendig, innvendig, dag og natt, reklamerer Hans Arne Iversen.

På bildet:

Dette videokamerabildet er hentet fra ett av overvåkningskameraene. Bildene er krystallklare.

Ideelt for hytteeiere

 

Iversen tror at denne overvåkningsløsningen kan være ideel for hytteiere og bedriftseiere. - Dette bygger på IP-nettverk og 3G- systemer som kan overvåkes og lagres fra lokale eller sentrale kontrollsenter. Dette vil si at kunden kan overvåke sin bygning fra sofaen hjemme, på reise eller på smart telefonen sin. I tillegg så har Vakta AS support på kamera-systemene slik at vi kan undersøke feilmeldinger fra vår sentral her på Sjøvegan, sier Hans Arne og viser iherdig videre på dataskjermen.

Gode bilder

Systemene leverer bilder i HD-kvalitet opptil 1600x1200 punkter og gir oss som kunder en full oversikt over objektene, og suveren gjenkjenning av personer, biler med mer. -  Vi i Vakta AS ser frem til et godt samarbeid med GuardX Security Systems i tiden fremover. Dersom noen har spørsmål om dette systemet og bruken av det, så er vi selvsagt tilgjengelig for en prat, avslutter Hans Arne Iversen.