Salangen-Nyheter

Årlig julebordstur til Finnsnes:

På handletur til byen

Laila Tunheim er fornøyd med årets juletur. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I begynnelsen av uka hadde Salangen Mental Helse en liten utflukt til Finnsnes i håp om å finne de rette julegavene. En kjent tradisjon blant foreningens medlemmer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Mandag morgen stod det mange blide mennesker nede på Lundplanet og ventet på turbussen fra Furuly som skulle bringe dem til Finnsnes for årets julehandel og julebord. De var litt skeptiske om turen ville finne sted på grunn av den sterke vinden som befant seg helgen før. - Det er sjeldent at vi må avlyse turer på grunn av været. Vi må på veien uansett, flirer busssjafør Bjørn Tore Furuly da nettavisen møter han før avgang.

Trygg

Da handlerunden var ferdig og alle var sltine gikk reisen videre til Senjakroa for å samle energien før hjemreisen. - Vi har gjort dette i flere år. To av årene var vi innom Narvik, men så ville vi tilbake hit. Vi er et svært lag, og Salangen Mental helse betyr veldig mye for medlemmene. De føler seg trygg hos oss, sier Laila Tunheim tidligere leder av Salangen Mental helse til nettavisen.

I sendingen "Julestemning" som sendes lørdag 19.desember fra kl. 22.00 på Salangen-Nyheter sin web-tv, så kan du følge laget på sin handletur i en egen reportasje!