Salangen-Nyheter

Vårkvad reiste til Dublin:

På sangens vinger

Koret står utenfor St. Patricks Cathedral like før de skal fremføre i kirken. FOTO: HERULV TUNHEIM

Koret står utenfor St. Patricks Cathedral like før de skal fremføre i kirken. FOTO: HERULV TUNHEIM

SJØVEGAN/DUBLIN: Torsdag i forrige uke reiste sangkoret "Vårkvad" ut på tur. Denne gangen gikk turen til Dublin i Irland. På turen har det vært mye god korsang, sightseeing og opplevelser.

Publisert:

Annonse
Annonse

Tidligere i år hadde sangkoret Vårkvad jubileum, hvor det ble tatt et resymè av reportoaret igjennom årene, som ble til en konsert på Sjøvegan. - Nå er vi på tur og det er jo i forbindelse med vårt jubileum at vi har tatt denne turen. Irlenderne er både et gjestmildt og veldig høflig folkeslag så vi er blitt godt tatt imot her. Dette har vært en fantastisk tur på alle måter, med godt vær og god temperatur. Kan nesten ikke forklare hvor bra denne turen var, for den må oppleves, sier kormedlem Tor Ivar Sommarset til nettavisen.

Drømt om dette

For noen av kormedlemmene var denne turen en drøm som var blitt virkelighet. - Jeg har alltid drømt om å komme til Irland, så det ble en stor opplevelse for meg. Vi har vært og sunget i St. Patricks Cathedral som ble høydepunktet for hele turen. Den opplevelsen dette gav, var en så enorm opplevelse at noe slikt må oppleves for å forstå det fullt ut!. I tillegg har vi vært på irsk aften, spist irsk mat og hørt på irsk musikk i tillegg å smake på noe av alt det gode ølet som finnes her, sier Sommarset til nettavisen. Seint i går tirsdag kveld kom bussen med kormedlemmene hjem til Salangen.

St. Patricks Cathedral i Dublin. FOTO: HERULV TUNHEIM

Annonse