Salangen-Nyheter

Arbeiderpartiet inviterer til åpent møte:

Partisekretær til Ibestad

Onsdag kommer Kjersti Stenseng til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Kataraiina Henriksen..

HAMNVIK: I morgen onsdag kommer Arbeiderparties Kjersti Stenseng (bildet) til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Katariina Henriksen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Partisekretæren tar turen til Ibestad for å møte velgerne og for å støtte Ibestad Arbeiderparti med deres valgkamp. Og i den anledning inviteres det til åpent møte. Ordførerkandidat for Ibestad Arbeiderparti, Linn Katariina Henriksen forteller til nettavisen at hun oppfordrer alle, uansett parti om å komme på dette åpne møtet.

Inspirerende politiker

Henriksen har selv møtt Stenseng og forteller hun er en erfaren og inspirerende politiker. – Vi gleder oss veldig til å få besøk av partisekretæren og oppfordrer alle til å ta turen innom møtet å legge frem sine meninger, oppfordrer Linn Katariina Henriksen. Møtet finner sted på Donsebrygga i Hamnvik kl. 18.00.