Salangen-Nyheter

- Alle fikk være med:

Påskesprell for de unge

Hilde Løvberg er veldig fornøyd med at så mange bestemte seg for å melde seg på påskeaktivitene som skal foregå på Stall Elvebakken i Øvre Salangen neste helg. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN/INDREGÅRD: Omsider er snart påsketiden over oss igjen, og Salangen kommune, med regi av Astafjord Barnevern og SAFA har invitert de aller yngste i Salangen til noen flotte dager ved Stall Elvebakken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den vakre påsketiden full av, skiturer, hytteturer, sjokolade og appelsiner er like rundt hjørnet. Mange nordmenn gleder seg ofte til denne tiden, men for de som ikke hadde tenkt å reise så langt, var det et annet supertfint alternativ å velge. Nemlig gratis påskeaktiviteter på Stall Elvebakken i Øvre Salangen. Salangen kommune, med regi av Astafjord barnevern og Salangen frivilligsentral stelte dette i stand etter at Bufdir ga støtte til forskjellige aktiviteter for de yngste salangsværingene. De som ønsket å være med måtte melde seg opp på forhånd, og nå er fristen uten, men ikke uten et fåtall påmeldte barn og unge. - Det er plass til 10 deltakere hver dag i Stall Elvebakken, og vi hadde egentlig tenkt å ha aktivtetsdag i to døgn. Men det var så mange som meldte seg på, så vi måtte føye til en dag ekstra, forteller tiltakskonsulent ved Astafjord barneverntjeneste, Hilde løvberg til nettavisen.

Påskeegg-jakt

I følge Løvberg skal Maria Løksa og resten av gjenget ved Stall Elvebakken i Øvre Salangen stå for det praktiske, og det er litt av hvert som de unge påmeldte kan få ta en del av. - Det blir mye koselig i stallen i påska. Gjenget skal gjøre det mulig å kunne stå på ski bak hest, eller kjøre slede bak. Også blir det så klart bålkos og andre påskeaktiveteter videre, sier Løvberg fornøyd. De unge påmeldte skal også blant annet få være med å lage påskeris, male på egg, og lete etter hvert sitt påskeegg med noe godt i. Påsketilbudet skal skje på helga fra og med langfredag 30. mars.

ANNONSE
Annonse