Salangen-Nyheter

Tor er fornøyd etter Isogaisa:

- Pilene peker oppover

- Ingen andre sesonger er i nærheten med det vi opplever i år, sier Lyngmo. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅBREKKA: Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus er fornøyd etter sjamanfestivalen i Lavangen er over, og sier at resultatene så langt i sesongen kan ikke sammenlignes med tidligere år. - Vi er på en "All time high", sier Tor Lyngmo fornøyd til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Årets Isogaisa- festival er ferdig etter å ha blitt arrangert ved Fjellkysten Gjestehus. Daglig leder ved Fjellkysten Tor Lyngmo sier at en slik festival gir mye for hotellet og regionen. - Isogaisa er en av mange aktivitetene som bidrar positivt for Fjellkysten. I tillegg trur jeg Isogaisa betyr mye for region generelt. Det er over 100 mennesker i løpet av de dagene festivalen pågår, som blant annet handler mat på den lokale dagligvarebutikken, sier Lyngmo ovenfor nettavisen.

Viktig for Lavangen

Lyngmo sier at slike arrangementer er viktig for Lavangen for å kunne vise frem regionen og for å sikre seg flere turister fremover. - Det har vært gjester som har reist langt, og det er viktig for oss å kunne vise frem det vi har å tilby. Nå er det slik at vi har vært ekstra heldig med været i helga. Jeg har hørt at mange som har snakket over seg om Lavangen og diskutert om å komme tilbake for å gjøre andre ting, fortsetter Lyngmo til nettavisen.

Ser lyst ut

Lyngmo nevner at denne sesongen på Fjellkysten har gått veldig bra og kan ikke sammenlignes med tidligere år. - Det er økende interesser på arrangementer og andre aktiviteter, i tillegg som det øker med turismen. Alle pilene peker oppover for å si det sånn, sier han fornøyd og nevner at det ser lyst ut resten av året. - Nå er det bare å planlegge vinterturismen og julebordene, avslutter Tor Lyngmo til nettavisen.