Salangen-Nyheter

Spennende etablering på Elvenes:

Planlegger racingbane

Det planlegges dragracebane på Elvenes leir i Salangen. Byggingen av banen kan komme til å starte neste sommer. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ELVENES: Det planlegges en helt ny og spennende aktivitet på Elvenes leir i Salangen. Skissene er klare og det er planlagt befaring og presentasjon i kommende uke for en racingbane for alle interesserte i dragracesporten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Et stort samarbeidsprosjekt mellom US Car Club i Narvik, Harstad, Målselv og Tromsø om å etablere et permanent nytt Dragraceanlegg ved Arena Elvenes i Salangen. - Etter at det ble slutt på å arrangere slik aktivitet ved Framneslia i Narvik, gikk klubbene i vår region sammen om å planlegge et nytt og helt oppdatert anlegg ved Arena Elvenes i Salangen med en bane av internasjonal standard på 201 meter, sier leder i US Car Club Narvik, Vidar Eriksen til nettavisen.

Skissa er klar

Det er nå planlagt en felles befaring for alle ADRA medlemmer/alle raceinteressenter ved anlegget på Elvenes denne uken. - Skissa er klar over dette anlegget og planlegginga er stort sett klar. Derfor håper vi å kunne komme i gang med byggingen av banen til neste sommer. Vi ser på at det kan være et stort potensiale i Salangen, hvor vi blant annet kan komme til å samarbeide med Millionfisken i Salangen hvor vi kan kjøre løp på dagtid, som tilreisende til Millionfisken - arrangementet også kan få oppleve dragracing i tillegg til alt annet som skjer i Salangen, forteller Eriksen til nettavisen.

Medlemmer

Dragracemiljøet i regionen Narvik, Harstad, Målselv og Tromsø er relativt stort. - Medlemsmassen i denne regionen teller omkring 350 medlemmer, hvor de aktive som kjører løp ligger på omkring 50 utøvere, så det må jeg si er veldig bra, avslutter den entusiastiske lederen, Vidar Eriiksen til nettavisen.