Salangen-Nyheter

Dametrimmen i LIF:

- Plass til flere lag

Det var god stemning i Lauvhallen ved forrige volleyballturnering. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

TENNEVOLL: Dametrimmen i Lavangen Idrettsforening inviterer til et nytt sosialt volleyball- arrangement i Lavangen neste helg, og det er enda plass til å melde enda flere lag på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2013 kl 00:00

Fjorårets volleyballturnering i Lauvhallen viste seg å være en stor suksess. Dametrimmen i Lavangen Idrettsforening velger derfor å invitere til en ny sosial volleyballturnering på Tennevoll neste lørdag 23. Mars. De ønsker spillere og publikum hjertelig velkommen.

Rene jente og guttelag

- Vi ønsker en mannetunering og en dametunering på grunn av klasseforskjellene. Vi håper at mange lag blir påmeldt, og som i fjor, kan man gjerne kle seg ut, forteller en av iniativtakerne bak arrangementet, Kamilla Skoglund i Lavangen IF. - Det betyr ikke noe hvilken kommune du kommer fra, men du må ha fylt 16 år, legger hun til.

Suksess-arrangement

Det var mange som tok turen til Lauvhallen ved forrige arrangement. Ordfører i Lavangen, Erling Bratsberg, var også veldig fornøyd med fjorårets turnering. - Det er mange år siden sist det ble arrangert volleballturnering her i Lavangen. Vi har hatt det før, men det var i den gamle hallen. Dette er jo et lavterskeltilbud der alle kan delta, fortalte han til nettavisen den gang.

Premie

Det vil være premiering til 1. 2. og 3. plassen, og det vil bli salg av mat og drikke i kafeteriaen i hallen. - Vi velger å gjøre dette på nytt på grunn av det gode oppmøtet i fjor, forteller Skoglund. Nærmere opplysninger om kampoppsett kommer når arrangørene vet hvor mange lag som har meldt seg på. Det koster 130 kroner per person, og er du interessert i å være med, gjøres påmelding til Kamilla (97673787) eller Lise (95086433). Påmeldingsfristen er tirsdag 19. mars.