Salangen-Nyheter

Hadde rolige dager, så snudde det:

Plutselig med full timeplan

Daglig leder i Lavangen Entreprenør, Amanda Strand og prosjektleder for renoveringen av spesialromfløya, Alexander Strand. FOTO: LASSE STRAND

Daglig leder i Lavangen Entreprenør, Amanda Strand og prosjektleder for renoveringen av spesialromfløya, Alexander Strand. FOTO: LASSE STRAND

Nytilsatte daglig leder i Lavangen Entreprenør AS, Amanda Strand meldte om en rolig tid under pandemien, plutselig snudde det. Nå har firmaet pågående to prosjekter på tolv mann og melder om mye å gjøre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Entreprenørselskapet vant nylig anbudet på renoveringen av spesialromfløyen på Lavangen skole og totalrenoveringen av Årstein barnehage i Gratangen.

I den anledningen har de også ansatt fem nye. En prosjektleder innenfor tømmerfaget, to lærlinger og to hjelpearbeidere. Firmaet består i dag av totalt tolv ansatte.

Bildet fra ansettelsen av lærlingene i desember i fjor. Tredje fra venstre er tidligere daglig leder i firmaet, Ludvik Ingebrigsten. FOTO: AMANDA STRAND

Anbudet for Årstein Barnehage kom ut i sommerferien i 2020. Det ble gjort en utregning på en uke som ifølge den daglige lederen ikke er så god tid.

Lavangen Entreprenør endte opp med billigst tilbud og fikk prosjektet. De hadde veldig lik pris som de andre, noe som Strand er glad for.

– Det tyder jo på at vi har prissatt oss riktig.

Barnehagen skal totalrenoveres med nytt inngangsparti for å få større yttergang og større garderobe til ungene. I tillegg bygges det på et tilbygg for barnevogner hvor barn kan sove.

– Det blir en fin nyrenovert barnehage som skal stå ferdig innen 1. juli i år.

Barnehagen blir å få større yttergang og garderobe til barna, til venstre ligger tilbygget som skal brukes til barnevogner. ILLUSTRASJONSFOTO: NORCONSULT

Lavangen kommune la ut anbudet sitt i starten av desember for skolen, og Strand endte opp i forhandlinger. Rett over nyåret fikk hun beskjed om at hennes bedrift var billigst med en pris på  6 298 026 kroner og dermed vant der også. De to andre som leverte priser var NC Bygg AS og Nor-Team Entreprenørforettning AS. Henholdsvis 4% og 12% over.

Spesialromfløya rommer skolekjøkken, sløyd, naturfagsrom og ellers andre spesialrom. Hele bygget blir revet ned til betongen. Alt innvendig skal byttes ut, samt kledning og vinduer.

– Det blir nesten et helt nytt bygg, sier Strand som melder om fullpakket kalender til etter sommerferien.

Avslutningsvis nevner hun at det er flere prosjekter som enda ikke er lagt ut som entreprenørbedriften er interessert i.

Annonse