Salangen-Nyheter

Høytlesing av både dikt og historier:

Poesikveld i Lysthuset

Bengt Larsson Digre har skrevet flere dikt, både på svensk og på engelsk

SJØVEGAN: Dikter Bengt Larsson Digre inviterer til poesikveld på Lysthuset inne i Salangen kulturhus onsdag 5.april. Han skal blant annet lese fra sin egen diktsamling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det finnes mange rundt i området som skriver både dikt, noveller og limeriker, de får nå en gylden mulighet til å få fremført sine dikt forran likesinnende når den publiserte dikt-forfatteren Bengt Larsson Digre arrangerer poesikveld inne i lysthuset på Salangen kulturhus. Han skal også lese opp sine egne dikt, både gamle og nye. - Jeg publiserte for to år siden en diktsamling som jeg skal lese fra, men har også flere dikt som jeg har skrevet i ettertid, forteller Bengt.

Skriver mye om hvordan folk har det

Det er ikke bare diktlesing det dreier seg om på poesikvelden førstkommende onsdag, både historier og limeriker er velkommen. Bengt Larsson Digre forteller at han har skrevet dikt både på svensk, som er hans morsmål, og på engelsk. - Jeg jobber mye med mennesker, og jeg skriver mye om hvordan folk har det i forskjellige situasjoner og situasjoner i livet, det er ikke bare selvoppelevd, men også egne tanker og drømmer, sier Larsson.

Første gang

Bengt oppfordrer alle som er interesserte i dikt og historier til å ta turen, og om de skulle ha et selvskrevet dikt eller en god fortelling liggende i en skuff er det bare å ta dem med å lese dem opp. Poesiaften starter klokken 18:00 og vil vare helt til klokken 21:00, det vil bli servering av kaffe og te. - Det er første gang jeg arrangerer noe slikt, så dette er en verdenspremiere for meg, avslutter Bengt Larsson Digre.

ANNONSE
Annonse