Salangen-Nyheter

Politisk kafé besøk i Lavangen:

Politikere vil treffe velgere

Gerd Kristiansen kommer også til Lavangen på torsdag, i lag med Trond Giske. FOTO: LO.

TENNEVOLL: Torsdag 29. august kommer Trond Giske (bildet) og Gerd Kristiansen til Lavangen for kafé besøk med politiske samtaler, og inviterer alle som har anledning til å komme innom.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Fra kl. 12:00 til 14:00 blir Trond Giske og Gerd Kristiansen i Frivillighetssentralen i Lavangen. Tanja Marita Skavholm, fra Lavangen Arbeiderparti, sier at det blir mye prat om politikk. – Vi prater og diskuterer og folk kan spørre om det de vil, sier Skavholm. Hun mener ett av temaene som kan dukke opp er eldrepolitikken i kommunen, men sier også at det avhenger av hvem som kommer. De er innstilt på å treffe så mange som mulig og å høre de som kommer.

Arbeidsplassbesøk

Selv om Giske og Kristiansen bare blir i Frivillighetssentralen et par timer, blir de i området noe lengre, da begge skal på arbeidsplassbesøk. Planen er at Giske skal besøke Jonas Sæbbe på L-Mek AS, hvor samtalen kommer til å dreie seg om utfordringene rundt det å starte opp ny bedrift. Kristiansen skal med Fagforbundet fra LO til Lavangsheimen, hvor temaene blir hvordan ting fungerer på sykehjemmet og hvordan de kan fungere bedre.

Stand førstkommende lørdag

Skavholm sier videre at de hadde relativt kort tid da de fikk tilbudet om Giske og Kristiansens besøk, men mener uansett at de har fått offentliggjort det godt via tidligere annonser, og håper de som har tid tar anledningen til å engasjere seg politisk. For de som ønsker videre prat med Lavangen Arbeiderparti, eller som ikke rekker å møte Giske og Kristiansen på torsdag, kommer det til å være en stand med Arbeiderpartiets merke førstkommende lørdag, fra kl. 11:00, utenfor Prix på Tennevoll. De ser frem til å møte så mange som mulig, nå når valget er rett rundt hjørnet.