Salangen-Nyheter

Latterbombe på latterbombe:

Populær revy kommer

Snart får du sjansen til å trimme lattermusklene med denne sprudlende og humoristiske gjengen fra nord.

TENNEVOLL: Lavangen skal førstkommende fredag få besøk av den norgeskjente Honningsvågrevyen. Her blir det inkludert etniske hodeplagg og latterbomber. Geir-Ove Mortensen oppfordrer folk til å ta turen til Lauvhallen og få seg en god latter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Den lille interesseorganisasjonen i Lavangen,"Lavangen Liv og Røre", satser godt og gjør seg klar til noe unikt. De har nemlig stått på og invitert den kritikkroste revyen som hadde sin oppstart i Honningsvåg til å komme til Lavangen, som i løpet av denne uke tar turen innom Lauvhallen for å skape både glede og latterkramper hos lokalbefolkningen. Geir-Ove Mortensen ved Lavangen Liv og Røre gleder seg vilt til de kommer. - Vi tar sikte på å ha kulturarrangement i kommunen, og når revykarene sa de var ledige ble jeg glad, sier Mortensen og legger til at han er en stor fan av Honningsvågrevyen.

Disse kjekke og stramme karene tar turen til Lavangen til denne uka for å skape litt blest i bygda. 

Nye numre

Under forestillingen lover Mortensen at de blir å få et gjensyn av folkefavoritter, blant annet "Kliff Arne", og flere etniske hodeplagg, men denne gangen i ukjente situasjoner. - "Ja takk, edle deler" bringer fram mange gamle favoritter som har blitt gjort kjent under turnéne til revylaget, men jeg har blitt fortalt at det stort sett bare skal være nye numre som skal vises, sier Mortensen til nettavisen. Han kommenterer også det skal være god atmosfære og plass i Lauvhallen under forestillingen. - Folk kan forhåndsbestille billetter til forestillingen, men vi har god plass, så jeg trur ikke vi skal bli utsolgt. Alt er dukket og klart til en latterfylt aften, avslutter Mortensen til nettavisen og ler litt i forkant. Forestillingen starter kl. 20.00 på fredag 21. oktober i Lauvhallen. Billetter kan bestilles på "Lavangen Liv og Røres" facebooksider og på Frivillighetssentralen i Lavangen.