Salangen-Nyheter

Fornøyd med nytt is- tilbud:

Populær skjøytebane

På bildet: Tor-Arne Chruickshank og ungene var godt fornøyd med den lille skjøytebanen i sentrum. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Flere handlende på Sjøvegan søndag var bortom den nye skjøytebanen bak Felleskjøp-butikken. Det nye tilbudet ble godt mottatt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var Salangen Næringsforening, Sjøvegan Maskin og Transport og Salangen Brannvesen som laget den lille skjøytebanen på baksiden av Felleskjøpet før helga. Banen som er på størrelse med en liten ballbinge, ble et populært tilbud i løpet av søndagsåpent. - Det er en fin skjøytebane. Men det er litt småklumpete på enkelte plasser. Men det er likevell et kjempeflott tilbud for unger og voksne og komme hit. Jeg tror nok at noe som dette hadde vært fint og kunne hatt permanent her på vinterstid, sier Tor-Arne Chruickshank som selv var med ungene på banen.

Skape aktivitet

For leder i Salangen Næringsforening, Morten Mikalsen er det viktig og være med og skape positive aktiviteter i sentrum. - Det betyr mye for butikkene at det skjer litt her og der. Det skaper positiv aktivitet på et slikt handelssted som Sjøvegan. Skøytebanen var tenkt som et avbrekk der voksne og barn kunne ha det morro i lag, eller et sted for foreldrene og slippe av barna slik at de selv kunne handle på Sjøvegan. Vi får se hva vi gjør med tiltaket på sikt fremover, avslutter Morten Mikalsen til nettavisen.