Salangen-Nyheter

Positivt at tilbudet benyttes:

Populært med folkebad

Det er stor popularitet for folkebadet i Salangen kan Ronny Johnsen stolt fortelle. – Det er voldsom aktivitet av både unge og barnefamilier, forteller han.

SJØVEGAN: Det er stor popularitet for folkebadet i Salangen kan Ronny Johnsen stolt fortelle. – Det er voldsom aktivitet av både unge og barnefamilier, forteller han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er stor popularitet rundt svømmebassenget på Sjøvegan. Det er i hovedsak familier og barn som besøker folkebadet. Badevakt, Ronny Johnsen forteller til nettavisen at han på det meste har hatt seks familier med en eller to barn som har besøkt bassenget på en og samme kveld. – Det er fult basseng hver uke. De unge kommer klokken 18:00 og er som regel uti frem til klokken 20:00, og det er tydelig at de har det artig. Det samme er det for familiene som kommer med sine små, forteller badevakt for familiebadet, Ronny Johnsen. Åpningstidene er fra klokken 18:00 til 20:30, og Johnsen oppfordrer alle til å fortsette å komme å bade. – Kom å bad, kos dere og ha det artig i vannet, vi har 29 grader i vannet til enhver tid, oppfordrer han.