Salangen-Nyheter

Vil lokke turister til region:

Positiv på samarbeid

Daglig leder ved Visit Narvik, Lise Janita Hansen har besøkt Salangen kommune for å se på mulighetene til et videre samarbeid. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Visit Narvik har i dag vært i møte med Salangen kommune for å legge fram planene for et videre samarbeid. De har fått mange positive tilbakemeldinger fra bedrifter om samarbeidet i tidligere år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På onsdag var representanter fra Visit Narvik i Salangen for å presentere kommuneplan for 2019 til formannskapet. Daglig leder ved Visit Narvik, Lise Janita Hansen forteller til nettavisen at formannskapet virket veldig positiv. – Vi har jo tidligere år hatt samarbeid med Salangen Kommune og vi håper jo selvsagt på å kunne videreføre den. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra bedrifter i området om samarbeidet, og nå når Hålogalandsbrua åpnes blir jo avstanden mellom kommuner kortere, forteller Hansen til nettavisen.

Visit Narvik besøkte Salangen for å legge fram planene for et videre samarbeid innenfor turismen. FOTO: PRIVAT

Nordlysturismen øker

På grunn av en kortere kjørelengde, tenker Hansen det da er spesielt viktig å fokusere på det lille krydderet som lokker turister til å tilbringe noen dager i narvikregionen. – Til våren åpnes det også for første gang direkterute mellom Oslo og Beijing, og da venter vi økt tilstrømming av turister fra Kina. Salangen kommune har mye å tilby turister, blant annet nordlysturisme som har tatt helt av og er et veldig populært tilbud, forteller Lise Janita Hansen til nettavisen.