Salangen-Nyheter

Ordføreren fornøyd med:

Positiv utvikling

Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er svært glad for den positive befolkningsutviklingen i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er svært glad for den positive befolkningsutviklingen i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo (bildet) er svært fornøyd med den positive befolkningsutviklingen i Salangen igjennom de siste tre årene.

Publisert:

Annonse
Annonse

Statistisk sentralbyrå viser til sine befolkningstall pr. 1.oktober hvor folketallet i Salangen er 2.251 innbyggere, en økning på 31 personer fra 1.januar, da tallet var 2.220 innbyggere. Økningen i 3 kvartal er på 4. Dette betyr at Salangen er en av de kommunene i Troms, etter Tromsø med mest positiv befolkningsutvikling gjennom de siste 3 årene.

Befolkningsmessig

Tallene viser at Salangen nå over tid har vært i en positiv utvikling også befolkningsmessig. Imidlertid er det fortsatt viktig å ha et sterkt nærings- og samfunnsutviklingsfokus fra kommunens, næringslivets og alle som ønsker ei fortsatt positiv utvikling for Salangen- samfunnet. Ordfører Ivar B. Prestbakmo er krystallklar i sin mening om de gode tallene. - Dette viser at Salangen er en livskraftig kommune, med et lokalsamfunn, frivillig sektor, næringsliv og kommune som sammen lykkes i å legge grunnlaget for ei positiv samfunnsutvikling og framtidstru. Dette er særdeles viktige utgangspunkt å ha med seg, når andre kommer med forslag som motarbeider dette, sier Prestbakmo til nettavisen.