Annonse
Salangen-Nyheter

Kurs i service- og kundebehandling:

- Positivt med faglig løft

Personalsjef ved Salangen Kommune, Hege G. Berntsen, sier til nettavisen at kommunen satser på god service. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Personalsjef ved Salangen Kommune, Hege G. Berntsen, sier til nettavisen at kommunen satser på god service. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Salangen kommune ønsker å opprettholde sitt gode navn og rykte når det kommer til å bistå god service til salangsværingene. I januar er det et servicekurs som personalsjefen i kommunen håper at mange tar del i. - Det er alltid positivt med faglig påfyll, sier Hege Berntsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Kurset heter "Service i særklasse", og det er studiesenteret i Salangen som arrangerer kurset, med målgruppen for både ledere og medarbeidere i alle typer næring og virksomheter som innebærer kundekontakt. På kommunen sine nettsider ligger informasjon om kurset, men den er også sendt til interne ledere i kommunen. Salangen kommune har mange avdelinger innen flere fagfelt hvor god service er en vesentlig del av jobben. Personalsjef Hege Berntsen sier det er alltid bra med litt faglig påfyll.

- Jeg håper og tror at kommunen tar i mot sine kunder på en god måte, og kan bistå med de tjenester kunden ønsker, men man burde ha noe å strekke seg etter, sier Berntsen i intervju til nettavisen.

Opprettholde rykte

Del 1 av kurset er 31.januar med kursholder Per Ivar Seljeseth. Det er ingen krav til å ta kurset, men personalsjefen synes det er flott med slike tilbud slik at kommunen kan opprettholde sitt gode rykte. - Det er vårt ønske som kommune å bistå med god service og kundebehandlig i alle våre tjenester, avslutter Berntsen. Kurset foregår via videokonferanse i Huset Mot Havet.

Annonse