Salangen-Nyheter

Gir tilskudd til MIKI-senteret:

- Potensielt prosjekt

Jon Henrik Larsen (t.h.) er takknemelig for å ha fått støtte fra Gunnar Kvernenes og resten av Innovasjon Norge.

Jon Henrik Larsen (t.h.) er takknemelig for å ha fått støtte fra Gunnar Kvernenes og resten av Innovasjon Norge.

SJØVEGAN: I et møte i Tromsø tidligere denne uka bestemte Innovasjon Norge å gi tilskudd på 350.000 kr. til forprosjektet til MIKI-senteret.

Publisert:

Annonse
Annonse

MIKI-senteret skal være et lavterskel tilbud der alle skal kunne bidra i arbeidslivet uansett utgangspunkt, handikapp eller språkproblemer. I MIKI-senteret brukes media som arbeidsverktøy ut fra den enkeltes ståsted noe som Gunnar Kvernenes, avdelingsleder i Innovasjon Norge, ser positivt på å bruke media for å bidra til at flere kommer ut i arbeidslivet. - Vi har tidligere gitt tilskudd på forstudiet. Etter samtalen med gründer Jon Henrik Larsen ser vi potensialet med å støtte prosjektet videre. Det vil gi mange muligheter for de som kanskje har falt utenfor arbeidslivet, sier Kvernenes til nettavisen.

I oktober møtte Jon Henrik Larsen statsministeren, Erna Solberg, som takket ja til å være storesøster til MIKI-senteret. FOTO: RAGNHILD ELNÆS, KOLONIHAVEN STUDIO.

Følger ikke hovedveien

Det er gründeren Jon Henrik Larsen som er prosjekteieren til MIKI-senteret. Larsen er en høyt fungerende autist og har i 16 år eid og styrt selskapet Salangen-Nyheter. Med utgangspunkt i sin egen situasjon, har Kvernenes stor tiltro på at Larsen er den rette mannen til å få dette til. - Selv med utfordringer har han klart å etablere et stort selskap som ikke følger hovedveien. Han har åpnet bedriften sin for mange med hull i CV-en, så han har stor kompetanse innen feltet og det ligger mye potensial her, avslutter Kvernenes og ser frem til å se resultatene fra forprosjektet som har startet.