Salangen-Nyheter

For næringslivet i Salangen:

Presenterte reiselivsportal

Tre næringsaktører var tilstede på orienteringsmøtet til Tobias Mikalsen fredag ettermiddag. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Sist fredag var det første møtet om en ny reiselivsportal. Dette i regi av Tobias Mikalsen, som også er intiativtaker og utvikler av dette konseptet. Næringslivet i Salangen stilte opp på møtet og fikk informasjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er mange i reiselivsbransjen som har fått informasjon om denne løsningen, og flere gav tilbakemelding om at de ville komme til å delta på møtet fredag, for å få en bred informasjon om hva tanken og ideen om dette er. Dessverre møtte kun tre deltakere opp på møtet som var i Lysethuset i Salangen kulturhus.

Likte konseptet

Av de som var tilstede og fikk informasjon om hva dette innebar, var tilbakemeldinga veldig positiv. De syntes dette var interessant, men at det blir for snevert å se for seg bare Salangen kommune og aktørene her men at det måtte gjelde flere omkringliggende kommuner, for at det kunne bli noe av og være slagkraftig for markedsføring ut til turistene både i innland og utland. Cato Sørensen fra Salangen Næringsforening var en av deltakerne på møtet ilag med Bjørn Nordmo fra Arena Elvenes og campingplass-gründer Tor-Arne Chruickshank. Alle var de enige om at idèen er god og må sees på videre. De oppfordret Tobias Mikalsen om å få aktører inne reiselivsnæringa fra andre kommuner med på dette tiltaket.