Salangen-Nyheter

Coop på Sjøvegan:

Prix blir til Extra

Butikksjef på Coop Prix Sjøvegan, Agnar Fossbakk. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I løpet av dette nye året, 2014 vil Coop Prix på Sjøvegan legges om til Coops lavprissatsing, Coop Extra. I den forbindelse skal sannsynligvis også lokalene fornyes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

- Vi har lenge holdt på med ei stor omprofilering, sier butikksjef på Sjøvegan Agnar Fossbakk. Prix-butikkene som vi kjenner dem i dag blir kanskje borte. Coops lavprissatsing med de gunstigste prisene er Coop Extra, og etter stor suksess med Extra-butikkene i Coop-systemet gjøres nå også Coop Prix i Salangen om til Coop Extra.

På plass i 2014

Denne forandringen skjer andre steder også, og de butikkene som allerede har store arealer, som den på Silsand, blir allerede til høsten lagt om til Coop Extra. Mindre butikker som den på Sjøvegan krever litt mer arbeid, og i den forbindelse vil det kanskje jobbes med mer enn bare nye skilter og produkter i forhold til dagens lokaler. Dette er noe som vil sees på underveis i arbeidet. Fossbakk mener i at den nye butikken skal være på plass i løpet av dette året, 2014.

Stor nivåheving

Fossbakk kan bekrefte at frukt og ferskvarer blir et viktig satseområde, i likhet med det som er på andre Coop Extra-butikker. Fossbakk er fornøyd med avgjørelsen og tror dette blir en stor nivåheving av butikken på Sjøvegan.