Salangen-Nyheter

Nå blir det ny sesong av Gyngestolen:

Produksjonen i gang

Tor Meyer er Gyngestolens nye mannlige programleder. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tor Meyer er Gyngestolens nye mannlige programleder. FOTO: JON HENRIK LARSEN

HAMNVIK/SJØVEGAN: Mandag ettermiddag startet innspillingen av materiale til SN-Produksjon folkekjære program Gyngestolen. Programledere er Johanne Driveklepp og Tor Meyer som er ny for programmet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

SN Produksjon er endelig i gang med en ny sesong av programmet Gyngestolen. Denne gangen går turen til Ibestad hvor Johanne Driveklepp og Tor Meyer snakker med seks godt voksne som forteller om sitt liv og sin historie. For Tor Meyer er det første gang han er med på programmet og første gang han er fremfor kameraet, men Meyer har blant annet bakgrunn fra radio og er en aktiv scenekunstner i det lokale revylaget. – Jeg ble forespurt om å være med som programleder, og syntes det hørtes spennende ut. Det er et veldig interessant og lærerikt konsept, forteller Meyer til nettavisen.

Veldig trivelig program

Det skal spilles inn totalt seks episoder av programmet, hvorav seks godt voksne blir intervjuet av Tor og Johanne. – Det er ikke noe spesifikt tema, men de forteller sin historie, fra fødsel og frem til i dag. Da er man jo inne på både barndommen, skoletiden, konfirmasjon, krigen, barn og barnebarn. De har vært veldig gode å fortelle så jeg har nesten glemt å stille spørsmål, og det gikk bare bra. Det er et veldig trivelig program, jeg gleder meg virkelig til å spille inn resten og så til premieren av denne nye sesongen av Gyngestolen, sier programleder Tor Meyer.

Som før er Johanne Driveklepp med som programleder i Gyngestolen. Ibestad kommune og kulturkontoret ser nytten av å samle slikt materiale fordi det har sin historiske verdi, de har også derfor bidratt økonomisk for å kunne være med å skape denne serien. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Annonse