Salangen-Nyheter

Inviterer til prøveåpning:

Prøveåpner ny salong

Stine Benjaminsen og Marita H. Markussen starter førstkommende mandag sin nye frisørsalong MaSt Salong. Lørdag inviterer de til prøveåpning. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Mandag 7.august åpner frisørsalongen MaSt Salong på Sjøvegan. Marita H. Markussen og Stine Benjaminsen inviterer til prøveåpning lørdag 5. august hvor alle er velkommen for en trivelig prat å bli bedre kjent med jentene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Snart åpner en helt ny frisørsalong på Sjøvegan. MaSt Salong består av to unge, men erfarne frisører, Marita H. Markussen og Stine Benjaminsen. - Tidligere jobbet vi på Setermoen, men fant etter hvert ut at vi ønsket å etablere en frisørsalong på Sjøvegan. Vi ønsker å skape en trivelig salong, både for oss selv og for våre kunder, forteller frisør og medeier av MaSt Salong, Stine Benjaminsen til nettavisen.

De to glade frisørene; Marita H. Markussen og Stine Benjaminsen utgjør frisørsalongen MaSt Salong som inviterer til prøveåpning førstkommende lørdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN. 

Prøveåpning på lørdag

MaSt er en ren Loreal salong, og jentene forteller at de kun bruker farger uten ammoniakk, noe som betyr at det er mindre skadelig for håret, bedre for miljøet i tillegg til mindre lukt. De håper de vil bli godt i mottatt av sine kommende kunder i sin nye salong, og ønsker alle sammen hjertelig velkommen førstkommende lørdag når de har prøveåpning. Da får kundene en mulighet til å komme inn å hilse på og bli bedre kjent Marita og Stina, i tillegg til å kjøpe varer og eventuelt bestille time. - Offisiell åpning er mandag, 7. august, og vi vil hovedsakelig satse på timebestilling, men vi tar gjerne i mot drop-in om vi har ledig tid, sier Stine Benjaminsen.