Salangen-Nyheter

Scooterløyper i Lavangen:

Puster liv i forening

- Skal man få til scooterløyper i Lavangen, må vi ha liv i motorferdselforeninga, sier Geir Johnsen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Geir Johnsen (bildet) ønsker og puste liv i gamle Lavangen motorferdselforening. - Skal vi ha scooterløyper i Lavangen, må motorferdselforeninga blåses liv i igjen. Foreningen blir en naturlig samarbeidspart for etablering og drift av løyper, sier Johnsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ingen tvil om at scooterløype-debatten har blusset opp igjen i Lavangen. Med godt samarbeid så kan scooterløype i kommunen åpnes allerede vinteren 2014/2015. - Vi tenker at foreninga vil være en viktig samarbeidspart for Lavangen kommune i arbeidet for å få etablert scooterløyper. Nå skal vi først få liv i foreninga slik at vi kan være med i arbeidet, sier Geir Johnsen til nettavisen. Mandag ettermiddag gikk han ut på sosiale medier og oppfordret flere å melde seg som medlem i foreninga. Interessen for å delta, har så absolutt vært tilstede. - Jeg har i løpet av ettermiddagen og kvelden fått utrolig mange tilbakemeldinger fra mange som vil være med, sier Johnsen fornøyd. I skrive stund har rundt 20 personer meldt seg som medlemmer i gruppa på Facebook.

Ledet foreninga

Geir Johnsen var i sin tid leder for motorferdselforeninga i Lavangen. - Foreninga starta jo ett arbeid på slutten av 90- tallet for å få etablert løype, men lovverket gjorde at "luften" gikk ut av balongen. Nå startes jo prøveprosjektet og formannskapet i Lavangen er positiv til forskriften som er sendt ut i forbindelse med prøveprosjektet. Jeg regner med at kommunestyret også går enstemmig inn for dette, sier Johnsen optimistisk. Han understreker at det nå er bare å brette opp ermene for å få realisert en scooterløype i kommunen. - Kanskje kan vi få til samarbeid over kommunegrensene også, avslutter Johnsen.

ANNONSE
Annonse